$settings->get('email')]) ?>
Biolaakso

ELMO klusterikoulutusta Kokkolassa 22.-23.1.

Aika: 22.1.2020 klo 9.00 - 16.00 ja 23.1.2020 klo 8:30-13.00

Paikka: Snellmankoti, Rantak. 27, Kokkola

Kohderyhmä: Yritys- ja tutkimusverkostojen sekä klustereiden kehittäjät

Järjestämme Itä- ja Pohjois-Suomen ELMO-yhteistyön puitteissa koulutuksen klustereista. Koulutus on suunnattu asiasta kiinnostuneille klustereiden, yritysten ja liiketoiminnan kehittämisen kanssa työskenteleville.

Koulutuksen aikana tutustutaan klusterien kehittämisen perusasioihin ja käytänteisiin. Osallistujat saavat vastauksen siihen mikä on klusteri ja miten sitä kehitetään ja johdetaan. Lisäksi luvassa on katsaus Euroopan komission klusteriohjelmiin. Komissio rahoittaa klustereiden kehittämistä ja yhteistyötä useiden ohjelmien kautta, jotka ovat tarjolla myös Itä- ja Pohjois-Suomen klustereille.

Osallistujilla on myös mahdollista tutustua paikalliseen robotiikan ja kemian alojen innovaatiotoimintaan sekä Biolaakso-klusteriin. Koulutukseen mahtuu mukaan 30 osallistujaa. Järjestäjät suorittavat esivalinnan ilmoittautumisvaiheen ennakkotietojen perustella, jotta koko IP-alueen maakuntien välinen tasapaino säilyy. Koulutus on ensimmäinen vuoden 2020 aikana järjestettävistä klusterikoulutuksista Itä- ja Pohjois-Suomen alueella.

Koulutus on ilmainen ja sisältää kahvit sekä verkostoitumisillallisen. Lounaat ovat omakustanteisia. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuun alussa. Koulutus on osittain englanninkielinen.

Ilmoittaudu koulutukseen TÄÄLLÄ 15.1.2020 mennessä.


Lisätietoja: Ilari Havukainen, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet, 040 62106116


Tervetuloa!